Rey Organiseert evenementen van klein tot groot, van particulier tot zakelijk en meer!
Een overzicht van evenementen die Rey georganiseerd heeft kun je hieronder bekijken.

 • Gestrand
  Oprichter en organisator. Op dit jaarlijks terugkerend cultureel evenement aan het Almeerderstrand vind je een cross-over van theater, muziek en kunst. Dit concept is vooral uit ideëel oogpunt ontstaan en heeft participatie, vermaak en experiment centraal staan. Het strandfeest is in 2005 ontstaan en begon destijds met een handjevol vrienden, ondertussen trekt dit evenement ruim 5.500 bezoekers en vinden zij vermaak over twee podia en volop activiteiten op het strand. Gestrand wint aan populariteit en trekt jaarlijks steeds meer bezoekers van buiten de regio.
 • Jazz Marina
  In opdracht van de Thuishavens waar Jachthaven Naarden onderdeel van uitmaakt heb ik samen met mijn compagnon een event in de markt gezet om de merknaam van de jachthaven te versterken.
 • Stichting Loods4
  Mede oprichter van deze organisatie en lid van het dagelijksbestuur, welke het doel heeft om de culturele infrastructuur in Flevoland te versterken.
 • Festival Kunstgras
  In opdracht van Stad en natuur hebben wij in 2013 de eerste editie van dit evenement georganiseerd. Dit festival dat zich meer richt op de jonge bezoeker en heeft cultuur, natuur en beleven centraal staan. Samen met mijn compagnon ben ik verantwoordelijk voor de gehele organisatie van dit festival.
 • Jongerenwerker/activiteitenbegeleider
  In deze context heb ik verscheidene activiteiten opgezet voor diverse gemeenten. Activiteiten die voornamelijk bestaan uit straatspeeldagen, sporttoernooien, zeiltochten, discoavonden, thema avonden, vakantieactiviteiten, diverse cursussen en infoavonden. Deze activiteiten organiseer ik in veel gevallen in samenwerking met maatschappelijke partners zoals de gemeente, bureau jeugdzorg, centrum jeugd en gezin en sportvereniging.
 • The Botfactory
  Een reizende expositie van kunstenaar Erik Fakkeldij waarvoor ik mede de organisatie/communicatie verzorg die vooral is gericht op festivals. Ik heb meegewerkt aan exposities op de volgende festivals: Rebours te Groningen,  Oerol op Terschelling, Gogbot in Enschede,  Robots on tour te Breda, Planet Art in Amsterdam en Continium in Kerkrade. In 2012 is ‘de Botfactory live’ geboren waar we een visuele liveshow creëren met muziek en een vuurshow.
 • BG-22-24
  De eerste culturele broedplaats van Flevoland. Hier heb ik vijf jaar in het dagelijks bestuur gezeten waar vanuit ik verantwoordelijk ben geweest voor het aangaan van samenwerking met andere culturele instellingen, het vormgeven van het programma, het boeken van artiesten, conceptontwikkeling en het aansturen van medewerkers.
 • Groentesoep festival (De Kemphaan, Almere)
  Laat de bezoekers op een ludieke manier in aanraking komen met diverse lokale en groene projecten en initiatieven. Voor alle drie de edities was ik verantwoordelijk voor het programmeren en organiseren van de podiumacts.